'Feyenoord lijkt niet te hoeven vrezen voor Bonucci door opvallende twist'

'Feyenoord lijkt niet te hoeven vrezen voor Bonucci door opvallende twist'

28-12-2023 22:51 Laatste update: 29-12-2023 06:55
30

Feyenoord zal waarschijnlijk toch niet te maken krijgen met Leonardo Bonucci, in het Europa League-tweeluik tegen AS Roma. Volgens La Gazzetta dello Sport lijken de Romeinen af te zien van de komst van de routinier, doordat de aanhang protesteert.

Recent kwam naar buiten dat Roma een oogje had op Bonucci. De Italiaan ging afgelopen zomer nog naar Union Berlin toe, maar wil daar nu alweer vertrekken. Bonucci zou heimwee hebben naar Italië en zijn familie. Een move naar Roma leek daardoor een mooie oplossing voor hem, maar de kans is aanwezig dat Bonucci verder moet kijken.

Wedden

Meer odds

AS Roma heeft de onderhandelingen in ieder geval on-hold gezet, terwijl het voor de hand ligt dat Bonucci helemaal niet naar Rome komt. De fans van de club zijn namelijk massaal in opstand gekomen tegen een transfer van de 36-jarige stopper, die een rijk verleden heeft bij Juventus. Sportief directeur Tiago Pinto zou nu beseffen dat het sentiment rondom Bonucci niet gaat veranderen in Rome, waardoor hij serieuze twijfels heeft over de transfer.

Nu zal Roma andere opties gaan onderzoeken. De club wil zich namelijk wel nog steeds versterken met een verdediger. Thilo Kehrer is één van de namen die valt. Als Feyenoord op 15 februari tegen de Italianen speelt, zal er in ieder geval meer duidelijk zijn.