'Rangers komt uit in Eredivisie en is klaar om miljoenenbod uit te brengen'

'Rangers komt uit in Eredivisie en is klaar om miljoenenbod uit te brengen'

30-12-2023 07:50 Laatste update: 12:19
63

Een gerucht uit Schotland: Rangers FC heeft Vitesse-aanvaller Million Manhoef op de korrel. The Gers weten al voor welk bedrag de 21-jarige aanvaller overgenomen kan worden.

Diverse Schotse media maken melding van de belangstelling van Rangers in Manhoef. De nummer twee van de Schotse competitie 'staat klaar' om een bod van omgerekend 2,9 miljoen euro uit te brengen op de Vitesse-aanvaller. Directeur scouting Nils Koppen, die nu nog scout bij PSV is en op 2 januari in dienst treedt bij Rangers, heeft Manhoef samen met de rest van de scoutingafdeling de afgelopen twaalf maanden gevolgd, klinkt het.

Behalve Rangers zouden ook Championship-koploper Leicester City en Preston North End Manhoef hoog op de lijst hebben staan. Vitesse, dat financieel in een zeer noodlijdende situatie verkeert, weet dat een verkoop van Manhoef mogelijk onafwendbaar is. Het is niet duidelijk of de Arnhemmers al met clubs in gesprek zijn.

Mocht Manhoef daadwerkelijk naar Ibrox verkassen, wordt de oud-Eredivisie-enclave daar verder aangevuld. Cyriel Dessers, Danilo en Sam Lammers zijn de spitsen bij Rangers.

Bekijk hieronder #DoneDeal over Ajax, PSV en Feyenoord - mét Ajax-beul Tim Pieters!