Van der Sar onder de indruk van eerbetoon Ajax-medewerker: 'Respect, bedankt'

Van der Sar onder de indruk van eerbetoon Ajax-medewerker: 'Respect, bedankt'

31-12-2023 12:18 Laatste update: 1 januari - 15:51
121

Anton-Jan Thijssen, een medewerker van Ajax, heeft een bijzonder eerbetoon gebracht aan Edwin van der Sar. Thijssen liep en fietste in dertien uur tijd een route van maar liefst 103 kilometer door Amsterdam, in de vorm van het Ajax-logo.

Op Instagram laat Thijssen zijn afgelegde route zien, die hij voorziet van tekst en uitleg. 'Bij kopzorgen, ga ik lopen. De kop die ik vandaag liep, die van Ajax, had dit jaar ook wat zorgen', begint de medewerker van de club. 'En die zorgen zaten vaak in m’n hoofd. Ajax is niet alleen de belangrijkste bijzaak van m’n leven, ook een hoofdzaak. Het is m’n werk. En ik deel het lief en leed van ons aller met de belangrijkste mensen; familie en gappies.'

Wedden

Meer odds

Vervolgens deelt Thijssen dat de route die hij liep en fietste, een eerbetoon is aan Van der Sar. 'Die zei me op een werkdag: alleen je best doen bij Ajax, dat is absoluut niet genoeg Anton-Jan. Iemand die me geregeld vroeg 'of ik weer zo’n gek loopje had gedaan'. Iemand voor wie je een stap extra zette. En iemand die altijd het beste voor Ajax en zijn mensen wilde. Maar bovenal iemand die het afgelopen jaar échte kopzorgen had. En ons liet inzien dat gezondheid het aller-allerbelangrijkste is in het leven.'

'Dank Edwin. Jouw einde bij de club liep anders dan gewenst, net zoals mijn laatste deel van het rondje vandaag (ik liep 87 kilometer en fietste 16 kilometer). Maar nu de blik op de toekomst. Ik hoop dat 2024 je weinig kopzorgen en heel veel nieuwe energie, gezondheid, geluk met je familie & vrienden, en sportplezier gaat brengen. En dat hoop ik natuurlijk ook voor alle andere Ajacieden, fans van andere clubs, digitale en real life (hardloop)vrienden en andere volgers. Happy New Year', besluit Thijssen.

De mooie boodschap heeft Van der Sar snel bereikt. 'Respect, bedankt', comment de voormalig directeur van Ajax onder de post van Thijssen. Ook heeft Van der Sar het bericht op zijn Instagram Story gedeeld.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anton-Jan Thijssen (@ajthijssen)