Heracles 'weet niets' van PSV-aanvaller (18), die is achtergebleven in Nederland

Heracles 'weet niets' van PSV-aanvaller (18), die is achtergebleven in Nederland

3 januari - 08:01
42

Heracles Almelo is op zoek naar versterkingen voor de tweede seizoenshelft, maar technisch directeur Nico-Jan Hoogma houdt de kaken stijf op elkaar. Hij kan niet bevestigen dat er weer werk wordt gemaakt van PSV-talent Jason van Duiven.

Van Duiven, een geboren Almeloër, ging dinsdag niet met PSV mee op trainingskamp in het Spaanse Estepona. Ziek, zo luidt de officiële lezing, maar zijn afwezigheid zorgt op social media voor de nodige speculaties. Hoogma wordt er naar gevraagd door TC/Tubantia. "Ik weet daar niets van", laat de technisch directeur van Heracles optekenen.

Het is geen geheim dat Heracles in de zomer probeerde Van Duiven een jaar te huren van PSV. De achttienjarige aanvaller wil nog steeds Eredivisie-minuten maken, maar zijn perspectief is nihil door de aanwezigheid van Luuk de Jong en Ricardo Pepi in Eindhoven.

Hoogma kan voorts ook 'nog niets zeggen' over mogelijke versterkingen bij Heracles, dat met Erwin van de Looi een nieuwe hoofdtrainer voor de groep heeft staan. Wel is Melih Ibrahimoglu transfervrij vertrokken. Hoogma: "Gesprekken met spelers over hun verblijf bij Heracles of waarvoor clubs wellicht geïnteresseerd in zijn, voeren we altijd."

Bekijk hieronder de nieuwjaarsdagspecial van #DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers!