Transferplannen Feyenoord toegelicht: 'Dat hebben ze wel besproken'

Transferplannen Feyenoord toegelicht: 'Dat hebben ze wel besproken'

3 januari - 12:29
57

Het lijkt de komende maand rustig te blijven bij Feyenoord, schetst clubwatcher Mikos Gouka. Hoewel trainer Arne Slot voor de winterstop aangaf dat er gekeken werd naar het aantrekken van versterkingen, is de kans klein dat die gaan komen.

Feyenoord mist in januari Ramiz Zerrouki, Yankuba Minteh (beiden Afrika Cup), Ayase Ueda en Alireza Jahanbakhsh (beiden Azië Cup). Door de dunne bezetting voorin hadden de Rotterdammers de intentie de transfermarkt op te gaan. "Dat hebben ze wel besproken, maar ze zijn er zelf ook wel van overtuigd dat het echt heel moeilijk is", zegt Gouka in de Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad.

Wedden

Meer odds

Slot benadrukte voor de winterstop dat Feyenoord enkel op zoek zou gaan naar directe versterkingen, die geen aanpassingstijd nodig hebben. "Ze kunnen wel iemand vinden die mee kan voetballen bij Feyenoord, zoals Slot dat noemt, maar ze zoeken vooral iemand die het elftal eigenlijk een beetje optilt en beter maakt", gaat Gouka verder. "Dan moeten ze echt een speler kunnen vinden die beter is dan de basis. Dat is al lastig."

"Zoals het vlak voor de winterstop klonk, heb je niet het idee dat er buiten een buitenkansje toegeslagen zal worden", aldus de journalist, die vermoedt dat het, ook aan de uitgaande kant, rustig blijft. "Ik denk niet dat er veel zal gebeuren."

Bekijk hieronder de nieuwjaarsdagspecial van #DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers!