'Feyenoord in de race voor Belgische miljoenenaankoop van Stade Rennes'

'Feyenoord in de race voor Belgische miljoenenaankoop van Stade Rennes'

7 januari - 20:17 Laatste update: 20:43
49

Feyenoord heeft een vleugelaanvaller van Stade Rennes op de korrel, meldt L'Équipe. Ibrahim Salah, een Belg met Marokkaanse roots, zou zich in de Rotterdamse kijker hebben gespeeld.

Salah (22) maakte een jaar geleden voor 6,5 miljoen euro de overstap van KAA Gent naar Stade Rennes. Na een veelbelovende start speelt de talentvolle linksbuiten inmiddels een bijrol bij de nummer tien van de Ligue 1, waardoor een huurtransfer deze winter tot de mogelijkheden behoort.

Salah zou nu verschillende mogelijkheden hebben. Eén daarvan is Feyenoord, meldt L'Équipe. De Rotterdammers zouden geïnformeerd hebben naar de Belgische Marokkaan. Dat geldt ook voor onder meer Toulouse FC, FC Lorient, Stade Brest, Leicester City en Olympiakos.

Volgens 1908.nl, dat eerder op de zondag de interesse van Feyenoord in Thomas Meunier (Borussia Dortmund) meldde, heeft Feyenoord nog 'géén concrete toenadering gezocht om Salah te strikken, hooguit eens geïnformeerd naar zijn status'. Van onderhandelingen is op dit moment dan ook geen sprake, klinkt het.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, PSV en Feyenoord!