Twente komt met verrassing op nieuwjaarsreceptie: captain tekent nieuw contract

Twente komt met verrassing op nieuwjaarsreceptie: captain tekent nieuw contract

9 januari - 19:07
15

FC Twente is op de nieuwjaarsreceptie met leuk nieuws gekomen voor de fans. Aanvoerder Robin Pröpper tekende in aanwezigheid van alle genodigden een contractverlenging. De verdediger blijft tot 2027 bij de Tukkers.

De dertigjarige Pröpper is al 2,5 jaar een bepalende speler bij FC Twente. De verdediger kwam in de zomer van 2021 over van Heracles Almelo en is sindsdien basisspeler bij de Tukkers. In totaal speelde hij 78 competitiewedstrijden in het shirt van Twente en daarin wist hij zeven keer te scoren.

Pröpper is zelf erg blij dat hij langer verbonden blijft aan Twente. "Tweeënhalf jaar geleden kwam ik naar FC Twente en wilde ik me hier als voetballer verder ontwikkelen en nieuwe stappen maken in mijn carrière. Ik kijk goed terug op de afgelopen seizoenen en voel me hier op mijn plek. Als je kijkt hoe de club er nu voor staat, heb ik er vertrouwen in dat we als team samen met de supporters en sponsoren door kunnen groeien."

Technisch directeur Arnold Bruggink had nog wat prachtige woorden over voor Pröpper. "Een persoonlijkheid die zijn verantwoordelijkheid neemt binnen en buiten de lijnen. Hij heeft onder meer de kwaliteit om spelers om zich heen beter te laten spelen. We zijn heel blij dat Robin zijn contract bij ons heeft verlengd en verwachten dat hij ons sportief zeker verder gaat helpen."