'Overbodige Seuntjens verlaat FC Utrecht en keert terug op oude nest'

'Overbodige Seuntjens verlaat FC Utrecht en keert terug op oude nest'

12 januari - 11:30 Laatste update: 18:38
44

Mats Seuntjens keert terug bij RKC Waalwijk. Het perspectief van de aanvaller bij FC Utrecht is door de komst van Sam Lammers verslechterd en daar profiteren de Waalwijkers van. Het gaat om een deal tot het einde van het huidige seizoen. 

Seuntjens is met FC Utrecht de ontbinding van zijn contract overeengekomen en dus ligt de weg vrij voor een terugkeer bij RKC. Seuntjens kende vorig kalenderjaar een uitstekend halfjaar in Waalwijk. Met vier goals en acht assists was de spelmaker een van de belangrijkste krachten in de knappe negende plaats in de eindrangschikking van RKC. 

In Waalwijk zijn ze die cijfers niet vergeten en dus zat RKC op het vinkentouw toen bekend werd dat FC Utrecht zich had versterkt met Sam Lammers, die gehuurd wordt van het Schotse Rangers FC. Na zijn contractontbinding bij FC Utrecht wandelt Seuntjens gratis naar binnen bij RKC. Opmerkelijk is dat Seuntjens eerder al via deze route binnenkwam bij RKC. Eind 2022 liet hij zijn contract ontbinden bij Fortuna Sittard, om vervolgens te tekenen in Waalwijk.