Fraser en Seuntjens zien ideale competitie voor Veerman: 'Daar blinkt hij in uit'

Fraser en Seuntjens zien ideale competitie voor Veerman: 'Daar blinkt hij in uit'

14 januari - 10:58
24

Ralf Seuntjens en Henk Fraser zien Spanje als een goede vervolgstap voor Joey Veerman. De middenvelder van PSV, dit seizoen een van de sterkhouders, hoopt komende zomer een stap te zetten.

Bij Goedemorgen Eredivisie wordt zondagochtend de toekomst van Veerman aangehaald als onderwerp. De geboren Volendammer heeft bij PSV nog een contract tot medio 2025, maar geeft te kennen aan het einde van het seizoen graag naar het buitenland te willen vertrekken. "Ik zou Spanje zeggen", aldus Ralf Seuntjens op de vraag waar Veerman het beste zou passen. 

"Omdat daar vaak positiespel wordt gespeeld, en daar blinkt hij wel redelijk in uit", licht de spits van De Graafschap toe. "Engeland is wel vrij fysiek, en heel veel tempo. PSV en Feyenoord spelen hier met heel veel intensiteit, maar dat is in Engeland gewoon de standaard."

Tafelgenoot en RKC Waalwijk-trainer Fraser denkt ook aan Spanje als goede vervolgstap. "Ik neig daar ook wel een beetje naar. Aan de andere kant: dit soort mannen onderschat je omdat zij best wel snel kunnen denken en positioneel goed staan, én een goede techniek hebben. Ik vind dat hij nog steeds groeiende is", is Fraser complimenteus. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!