Quick Boys-duo baalt van tijdelijke stakingen tegen AZ: Daarna was de focus weg

Quick Boys-duo baalt van tijdelijke stakingen tegen AZ: "Daarna was de focus weg"

17 januari - 00:37 Laatste update: 11:38
41

Danny van den Meiracker en Sem van Duijn zijn trots op hun weerstand tegen AZ, maar het duo van Quick Boys baalt van de twee stakingen die dinsdagavond plaatsvonden in het KNVB Bekerduel. Vanwege vreugdebier na Katwijkse goals werd het spel twee keer enige tijd stilgelegd. 

Van den Meiracker en Van Duijn melden zich na afloop van het duel bij ESPN. Na strafschoppen bleek AZ tóch nog te sterk. "Bij mij doet het echt nog pijn, maar als je de supporters en de staf ziet, de jongens uit het dorp, dan ben je trots op de boys", meent Van den Meiracker.  "De laatste penalty ging erin, dan heb je wel een soort verzuring: dit is wel jammer. Uiteindelijk zie je iedereen lachen op de tribune. Het is wel echt knap wat wij hebben neergezet", voegt Van Duijn toe.

Bij twee van de drie Katwijkse treffers werd het duel stilgelegd. Van Duijn baalt van dat besluit. "Ik dacht eigenlijk dat een beetje rust goed was, maar dat stukje focus was toen wel weg. Ik ben wel trots op het team hoe we zijn teruggekomen."

Van den Meiracker wil niet te negatief doen na de uitschakeling. "Dit blijven de wedstrijden waar je voetballer voor bent geworden. Bij die 3-2 wil je eigenlijk al de bus in, maar je weet dat er nog een helft komt. Ik zei al tegen Sem wat ik ging doen. Dan valt het goed. Dan ontploft het hele boeltje hier."