'NAC met tienvoudig international in gesprek over spectaculaire terugkeer'

'NAC met tienvoudig international in gesprek over spectaculaire terugkeer'

19 januari - 15:33
8

NAC Breda is naarstig op zoek naar een linksback nu Boy Kemper een langdurige blessure heeft opgelopen en zou een speler op het oog hebben die in Breda geen onbekende is. Ömer Bayram zou in beeld zijn om de club uit Breda te versterken, zo meldt BN De Stem.

Bayram zou niet onwelwillend staan tegenover een terugkeer naar de club waarvoor hij zijn debuut maakte in het betaald voetbal. Naar verluidt zou hij, na jaren in de Turkse Süper Lig gespeeld te hebben, graag terug keren naar Nederland. Tussen 2009 en 2012 kwam Bayram al uit voor NAC en inmiddels zou hij de club omhoog willen helpen.

NAC zou al gesproken hebben met Bayram en zijn management, met het oog op een winterse transfer. Zowel vanuit de club als vanuit de speler zijn de geluiden positief. In 2012 vertrok Bayram uit Breda, om te gaan spelen voor Kayserispor. Later kwam hij uit voor Akhisar Belediyespor en ook voor Galatasaray, om vervolgens te vertrekken naar Eyüpspor. Tevens speelde de back, die ooit nog voornamelijk als buitenspeler speelde, tien interlands voor Turkije.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering Atlas Leeuwen met alles over de Africa Cup!