Kramer niet onder de indruk van Ajax-publiek: 'Dan worden ze pas lawaaierig, hè?'

Kramer niet onder de indruk van Ajax-publiek: 'Dan worden ze pas lawaaierig, hè?'

21 januari - 18:59 Laatste update: 19:01
255

Michiel Kramer is niet echt onder de indruk van de fans van Ajax. Het viel de captain van RKC Waalwijk op dat de supporters in de Johan Cruijff Arena pas lawaai maakten toen de Amsterdammers voor stonden.

Zoals wel vaker scoorde Kramer tegen Ajax, maar het was niet genoeg voor een overwinning: in Amsterdam werd het 4-1. De goal van Kramer was gerust opmerkelijk te noemen. "Iedereen gleed een beetje door elkaar heen. Daarna vond ik het vrij stil hier, dus dat hebben we goed gedaan", zegt de spits bij ESPN. "Maar uiteindelijk was het te weinig voor een resultaat."

Wedden

Meer odds

Vervolgens wordt Kramer gevraagd naar de fans van Ajax. "Hier worden ze pas lawaaierig als ze voorstaan, hè? Dat is ook met de staf zo: de staf wordt ook pas actief als ze voorstaan. Dat vind ik altijd een beetje opvallend. Aan de andere kant: misschien hoort dat een beetje bij de voetbalwereld."

Mats Seuntjens stond in de Arena direct weer in de basis bij RKC. Kramer is blij dat de Bredanaar weer in Waalwijk is. "Hij kan voor ons natuurlijk iets extra's brengen. Met hem erbij hebben we een extra wapen, hopelijk kan hij beslissend zijn voor ons in de komende wedstrijden. Maar hij kan het niet alleen doen."