'Twee clubs informeren: Feyenoord staat niet open voor Zerrouki-exit'

'Twee clubs informeren: Feyenoord staat niet open voor Zerrouki-exit'

29 januari - 08:59
30

Ramiz Zerrouki kan op belangstelling uit Frankrijk en Turkije rekenen, meldt Voetbal International. Een vertrek van de Afrika Cup-ganger lijkt desondanks niet in de maak.

Twee clubs uit Frankrijk en Turkije hebben volgens VI 'geïnformeerd naar de mogelijkheden' om Zerrouki te kopen of te huren. Feyenoord peinst er echter niet over om de middenvelder alweer van de hand te doen. Afgelopen zomer kwam hij na een slepende transferstrijd voor ruim zeven miljoen euro over van FC Twente.

Feyenoord wil Zerrouki om meerdere redenen niet kwijt. De Algerijns international (25) was in de eerste seizoenshelft geen vaste waarde, maar liet zich wel zien in de Champions League-wedstrijden tegen Atlético Madrid en SS Lazio. Hij is bovendien de eerste vervanger van Mats Wieffer, die in de belangstelling staat van de Europese top.

Ook Javairô Dilrosun staat vooralsnog niet voor een vertrek. Meerdere clubs meldden zich voor de 25-jarige aanvaller, maar Feyenoord zou niet onder de indruk zijn van de biedingen die zijn neergelegd in De Kuip.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!