Excelsior laat Driouech niet gaan: 'Schakelen op korte termijn is niet eenvoudig'

Excelsior laat Driouech niet gaan: 'Schakelen op korte termijn is niet eenvoudig'

30 januari - 15:12
95

PSV wil Couhaib Driouech graag inlijven, maar vooralsnog weigert Excelsior mee te werken aan een vertrek van de buitenspeler. Tegenover het Algemeen Dagblad geeft Niels van Duinen, technisch manager van de Kralingers, aan dat de club bereid is om in de zomer mee te werken aan een transfer.

"We hebben altijd gezegd dat we toewerken naar een transfer in de zomer", aldus Van Duinen, die stelt dat Driouech te belangrijk voor Excelsior is om hem te laten vertrekken. "Schakelen op korte termijn is niet eenvoudig, zeker niet met de kwaliteiten die hij heeft. Maar dat een club als PSV zich voor hem heeft gemeld is een heel mooi compliment voor hem en voor de club. Iemand als Driouech heeft ontzettend veel kwaliteit en potentie, maar wij hebben als club ook ambities."

Excelsior wil zich direct handhaven en staat momenteel op de elfde plaats, maar het gat met RKC, dat zestiende staat, bedraagt slechts zes punten. "De sportieve doelstellingen van Excelsior zijn belangrijk, ook richting de continuïteit in de toekomst. Daarbij is Driouech een van onze belangrijkste spelers op dit moment", voegt Van Duinen toe. Naar verluidt zouden de Rotterdammers zo'n vijf miljoen euro verlangen voor de buitenspeler, en denkt PSV aan een bedrag van rond de twee miljoen euro.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!