Feyenoord krijgt te maken met Italiaans toptalent: Roma haalt jeugdinternational

Feyenoord krijgt te maken met Italiaans toptalent: Roma haalt jeugdinternational

1 februari - 18:47
4

AS Roma heeft Tomasso Baldanzi overgenomen van Empoli, zo meldt de club via de eigen kanalen. Na Dean Huijsen en Angeliño is Baldanzi de derde versterking voor de Romeinen deze winter.

Baldanzi is een twintigjarige aanvallende middenvelder die dit seizoen tot dusver veertien wedstrijden in de Serie A speelde en daarin tot twee doelpunten kwam voor Empoli. Ook komt hij uit voor Italië onder 21, waarvoor hij drie interlands afwerkte en één keer scoorde. Baldanzi heeft tot 2028 getekend bij Roma, de tegenstander van Feyenoord in de Europa League.

"Ik wil de famile Friedkin bedanken voor het geloof in mij, ze hebben alles in het werk gesteld om me naar Rome te halen", zo geeft de jeugdinternational aan tegenover de clubkanalen. "Ik voel me vereerd door de interesse die de club en de trainer in mij hebben getoond en ik hoop dat ik het kan terugbetalen."

"Trainen met zulke grote spelers zal me veel mogelijkheden bieden om te leren. Ik kan niet wachten om de sfeer in het stadion te proeven en ik zal mijn best doen om de doelstellingen te bereiken die zijn gesteld", sluit Baldanzi af.