'Feyenoord trekt zich terug uit Driouech-race: vrij baan voor PSV'

'Feyenoord trekt zich terug uit Driouech-race: vrij baan voor PSV'

1 februari - 19:20 Laatste update: 19:27
147

Feyenoord heeft zich teruggetrokken uit de transferstrijd om de handtekening van Couhaib Driouech, aldus 1908 donderdagavond. De Rotterdammers laten de selectie naar verwachting zoals hij nu is. De aanvaller van (nu nog) Excelsior lijkt op Deadline Day dus naar PSV te verkassen. 

Het verhaal is inmiddels bekend: zowel PSV als Feyenoord kwam aan het eind van de winterse transferwindow in de markt voor Driouech. Excelsior profiteerde van die situatie, en schroefde de vraagprijs langzaamaan verder omhoog. De Kralingers verlangen in de ogen van Feyenoord echter te veel geld, waarop Arne Slot en co. besloten hebben het hierbij te laten. 

Feyenoord ging over tot die beslissing, nadat er aan het begin van donderdagavond een laatste aanbieding door Excelsior naar de prullenbak werd verwezen. Het niet aantrekken van Driouech door Feyenoord heeft ook gevolgen voor Leo Sauer. Hij blijft op zijn beurt in De Kuip. 

Weinig lijkt een overstap naar PSV nu nog in de weg te staan. Volgens de laatste berichtgeving geniet een overstap naar Eindhoven ook de persoonlijke voorkeur van de dribbelaar, die Excelsior naar verwachting een recordbedrag op gaat leveren.