PSV verrast met aankondiging: 'met deze transfer zit window erop'

PSV verrast met aankondiging: 'met deze transfer zit window erop'

1 februari - 21:57 Laatste update: 22:11
328

PSV rekent niet meer op de komst van Couhaib Driouech. Dat blijkt uit een verrassende aankondiging van de Eindhovense club op X. Volgens de Eredivisie-koploper was CJ Egan-Riley de laatste versterking voor de transferdeadline.

'Met deze transfer van CJ Egan-Riley zit de transferwindow er voor PSV op. Morgen kijken we vooruit op de wedstrijd tegen Ajax en blikken we terug op de voorbije transferperiode', schrijft PSV donderdagavond op X.

Het is een dreun voor Driouech, die volgens het Eindhovens Dagblad al gearriveerd was in Eindhoven. PSV leek af te stevenen op een akkoord met Excelsior, want ook het mediateam was al opgetrommeld. De 21-jarige linksbuiten moest 4,2 miljoen euro kosten. Er bleek echter een belangrijk struikelblok: de Kralingers wisten geen vervanger te strikken en gaven geen toestemming voor een medische keuring. PSV besloot iets voor 22.00 uur dat het genoeg was: een deal is van de baan. Driouech werd nog wel opgevangen door technisch directeur Earnest Stewart, aldus het ED.

Driouech hield de gemoederen bezig op Deadline Day. Hij zag ook Feyenoord al afhaken door de vraagprijs van Excelsior. De linksbuiten zal nog minstens tot komende zomer op Woudestein te bewonderen zijn.

Voor PSV zijn de druiven eveneens zuur. De club moet Noa Lang voorlopig missen, terwijl Yorbe Vertessen dan toch werd vrijgegeven. De Belg ging bij Union Berlin aan de slag. Voor hen is geen vervanger gevonden.