Ogawa on fire, topscorer treft hekkensluiter en goals in KKD-top: check het rijtje

Ogawa on fire, topscorer treft hekkensluiter en goals in KKD-top: check het rijtje

9 februari - 12:00

ADVERTORIAL - Het is weer vrijdag en dat betekent dat er een nieuw weekend vol Nederlands voetbal van start gaat. Zowel in de Keuken Kampioen Divisie als in de Eredivisie wordt er gespeeld. Blik vooruit en speel mee met het rijtje van Unibet! De weddenschappen kan je los of in een combinatie spelen.

RKC - NEC: Koki Ogawa maakt een doelpunt (2.50)

Met RKC tegen NEC staat er een duel tussen een degradatiekandidaat en een club die voor Europees voetbal speelt op het programma. Voor de Waalwijkers is het een speciaal duel, aangezien het weekend in het teken zal staan van carnaval. Daar heeft RKC traditiegetrouw een shirt voor ontworpen, maar daar heeft NEC geen boodschap aan.

NEC is werkelijk uit de startblokken gevlogen na de winterstop. Dat geldt voor nieuwkomer Tjaronn Chery, maar ook zeker voor Koki Ogawa. De Japanse spits nam geen deel aan de Azië Cup en daar zijn de tegenstanders niet al te blij mee geweest. In de laatste twee wedstrijden kwam Ogawa drie keer tot scoren voor NEC. Unibet heeft een odd van 2.50 voor één goal van hem tegen RKC.

Nog geen speler bij Unibet? Registreer je hier en profiteer van de welkomstactie waarmee je 50 euro verdient wanneer PSV van FC Volendam wint!

Telstar - Helmond Sport: Martijn Kaars maakt een doelpunt (2.70)

Met Telstar tegen Helmond Sport staat er een duel uit de onderste regionen van de KKD op het programma. De thuisclub staat na 24 speelronden zelfs op de laatste plaats en dat is verre van wat de club sportief gezien ambieert. Telstar besloot deze week om trainer Mike Snoei de laan uit te sturen en dat betekent dat de spelers op scherp zullen staan.

Telstar treft met Helmond misschien een collectief waar wel van te winnen zou kunnen zijn, maar de defensie mag zijn borst toch nat maken. Met Martijn Kaars hebben de Brabanders de topscorer van de KKD in de gelederen. Telstar moet het volgende slachtoffer worden van de spits, die al zeventien goals maakte. Unibet heeft een odd van 2.70 voor wanneer Kaars tot scoren komt tegen de hekkensluiter.

De Graafschap - Willem II

De Graafschap en Willem II spelen dit seizoen om promotie naar de Eredivisie. De Superboeren vinden zichzelf momenteel terug op de vierde plaats in de KKD, terwijl de Tilburgers zelfs koploper zijn. Gezien het volgende onderlinge duel wordt er vrijdagavond spektakel verwacht.

In Tilburg ontvouwde zich eerder dit seizoen een doelpuntrijk duel. Het werd 4-2 in het voordeel van Willem II, dat wel weet hoe je moet scoren. Het is twaalf wedstrijden geleden dat de club een keer geen doelpunt wist te maken. Ook De Graafschap scoort graag, maar vooral op de Vijverberg. Dat lukte in de laatste acht wedstrijden. Speel in op een doelpuntrijk duel bij Unibet, de bookmaker die een odd van 1.57 heeft voor wanneer beide teams scoren.

De combinatie

Maakt Ogawa een goal tegen RKC, scoort ook KKD-topscorer Kaars tegen hekkensluiter Telstar en maken De Graafschap en Willem II er een doelpuntenfestijn van? Dit rijtje heeft een gecombineerde quotering van 10.60 bij Unibet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.