Fabrizio Romano: Feyenoord is nog altijd vol bezig met komst van Rodriguez

Fabrizio Romano: Feyenoord is nog altijd vol bezig met komst van Rodriguez

9 februari - 13:39 Laatste update: 13:51
36

Feyenoord wil zich nog altijd graag versterken met Luciano Rodriguez. Dat heeft Fabrizio Romano vrijdag bekend gemaakt. Volgens de Italiaanse transfergoeroe moet de Uruguayaan komende zomer nu naar Rotterdam komen.

Op Deadline Day mislukte een transfer van Rodriguez naar Feyenoord nog, omdat de clubs het papierwerk niet op tijd rond kregen. De Rotterdammers geven echter niet op en hopen Rodriguez komende zomer alsnog aan de selectie te kunnen toevoegen. De onderhandelingen blijven ook na Deadline Day nog doorgaan en Liverpool Montevideo en het kamp van de speler zijn voorbereid op volgende stappen.

Eerder leek het voor Feyenoord lastig om Rodriguez alsnog in te kunnen lijven. Het Argentijnse River Plate zou ook op de loer liggen en daar liep de transferwindow tot 18 februari. Het lijkt er echter niet op dat de Argentijnen nog een poging hebben gewaagd, terwijl Feyenoord dus in onderhandeling is gebleven met zijn club Liverpool Montevideo.

Rodriguez reageerde zelf na afloop van de Nederlandse Deadline Day op de geklapte transfer naar Feyenoord. "De aanbiedingen waren erg goed, van heel goede clubs. Het was moeilijk daar nee tegen te zeggen, ik heb ze in ieder geval niet afgewezen. Ik weet niet wat er nu gaat gebeuren, ik zal erover praten als ik weer in Uruguay ben. Als ik nog zes maanden bij Liverpool moet blijven, dan zal ik dat met alle liefde doen", vertelde hij tegen TyC Sports.