UEFA maakt Europese scheidsrechters Feyenoord en Ajax bekend

UEFA maakt Europese scheidsrechters Feyenoord en Ajax bekend

13 februari - 13:51
36

De UEFA heeft de scheidsrechters voor de duels Ajax - Bodø/Glimt en Feyenoord - AS Roma bekendgemaakt. In Amsterdam heeft een Portugees team de leiding, terwijl in Rotterdam een scheidsrechtersequipe uit Roemenië neerstrijkt. 

Wie is de scheidsrechter bij Ajax - Bodø/Glimt?

De wedstrijd Ajax - Bodø/Glimt staat onder leiding van António Nobre. Het is niet de eerste keer dat Ajax met hem te maken krijgt. Vorig seizoen was hij de vierde official bij de wedstrijd Liverpool - Ajax. Nobre neemt een volledig Portugees team mee naar Amsterdam voor de wedstrijd in de tussenronde van de Conference League. Paulo Brás en Pedro Martins zullen als assistent-scheidsrechters fungeren, met Helder Filipe als vierde man. VAR Tiago Martins krijgt ondersteuning van Luis Godinho. 

Wedden

Meer odds

Ajax - Bodø/Glimt begint donderdag om 21.00 uur. 

Wie is de scheidsrechter bij Feyenoord - AS Roma?

Feyenoord krijgt in Rotterdam te maken met de Roemeen Radu Petrescu en vijf van zijn landgenoten. De assistent-scheidsrechters voor de wedstrijd in de tussenronde van de Europa League zijn Radu Ghinguleac en Mircea Mihail Grigoriu. Marcel Birsan fungeert als vierde man. Cătălin Popa is de VAR, hij zal worden bijgestaan door Ovidiu Haţegan.

Feyenoord - AS Roma begint donderdag om 18.45 uur.