'Manchester United lijkt terugkeer van toptalent te kunnen vergeten'

'Manchester United lijkt terugkeer van toptalent te kunnen vergeten'

29 februari - 07:17 Laatste update: 07:18
18

Sir Jim Ratcliffe, de nieuwe eigenaar van Manchester United, stelde onlangs dat hij met de technische staf zou gaan zitten om de toekomst van Mason Greenwood te bespreken, maar naar verluidt heeft de voetballer in kwestie zelf geen trek om terug te keren naar United, zo meldt The Athletic.

"We zullen een beslissing nemen en we zullen die verantwoorden. Hij is een speler van Manchester United en wij zijn verantwoordelijk voor het sportieve beleid. Het is vrij duidelijk dat we een beslissing zullen moeten nemen, en die is nog niet genomen", sprak Ratcliffe onlangs.

Greenwood zou echter niet vergeten zijn dat Manchester United niet voor hem opkwam toen de rechtszaak tegen hem liep. De aanvaller zou teleurgesteld in het gebrek aan steun vanuit de club. Bovendien is hij bang voor het ontvangst dat in Engeland op hem wacht, als hij terug zou keren.

Getafe zou ondertussen hopen op een langer verblijf van Greenwood. De Madrilenen namen de Engelsman in de zomer op huurbasis over, en in La Liga laat hij zijn kwaliteiten weer zien. Greenwood kwam tot dusver tot 25 wedstrijden voor Getafe, waarin hij zeven keer scoorde en vijfmaal aangever was. Het contract van Greenwood loopt in Manchester nog tot 30 juni 2025