'Kookpunt nadert in Babadi-soap: PSV 'verwonderd' door handelswijze Feyenoord'

'Kookpunt nadert in Babadi-soap: PSV 'verwonderd' door handelswijze Feyenoord'

29 februari - 10:57 Laatste update: 10:59
279

De kans dat Isaac Babadi zijn handtekening zet onder een nieuw contract bij PSV, wordt groter en groter. Bij PSV is er 'verwondering' over de handelswijze van Feyenoord, schetst het Eindhovens Dagblad.

Feyenoord heeft 'zeer recent' een poging gedaan Babadi te verleiden tot een overstap. Dat terwijl beide ploegen zondag tegenover elkaar staan in Eindhoven. Van een deal met de Rotterdammers lijkt het niet te gaan komen. Babadi zal naar alle waarschijnlijkheid nog vóór de topper tegen Feyenoord zijn krabbel zetten onder een verbintenis tot de zomer van 2028.

Het ED schrijft dat bronnen rond de familie van Babadi melden dat de moeder bij een tekenmoment moet zijn en zij moet nog terugkeren uit het buitenland. Samuel, de broer van het PSV-talent, heeft gezegd dat de keuze op een langer verblijf in Eindhoven gaat vallen. "Het ligt in mijn handen en we bekijken het de komende dagen. De insteek is een contract tot medio 2028", laat hij optekenen.

'Bronnen bij de club verwachten ook dat Babadi voor PSV kiest, maar kunnen nog geen keiharde garanties geven', klinkt het. Eerder dacht PSV al een mondeling akkoord te hebben bereikt, maar daar was toen geen sprake van. 'Die fout wil PSV niet opnieuw maken.'