Tielemans waarschuwt Ajax na gelijkspel voor return: 'Dan gaan we winnen'

Tielemans waarschuwt Ajax na gelijkspel voor return: 'Dan gaan we winnen'

8 maart - 11:18 Laatste update: 11:19
177

Youri Tielemans was niet tevreden over het optreden van zijn eigen ploeg donderdagavond. Aston Villa en Ajax speelden doelpuntloos gelijk. Tielemans is er echter van overtuigd dat Villa alsnog doorgaat in de Conference League.

Tielemans is van mening dat Aston Villa niet het gebruikelijke niveau aantikte in de Johan Cruijff ArenA. "We waren niet op ons best vanavond. Daarom ben ik positief voor die tweede wedstrijd. Dan gaan we winnen", zegt de Belg na afloop van de wedstrijd.

Wedden

Meer odds

De middenvelder zag echter ook goede dingen terug bij zijn ploeg. Zo was hij bijvoorbeeld blij met hoe er verdedigd werd. "Voorafgaand aan de wedstrijd zeiden we al dat dat heel belangrijk zou worden. We wisten dat het lastig zou worden hier, in deze sfeer. We hebben de nul gehouden en dat is niet makkelijk tegen dit soort teams. Het is ons toch gelukt. Nu moeten we het afmaken op Villa Park."

De return in de achtste finale van de Conference League staat 14 maart op het programma. Om 21.00 uur wordt er afgetrapt in Birmingham.