Te Kloese bevestigt: Feyenoord praat binnenkort over langer verblijf van huurling

Te Kloese bevestigt: Feyenoord praat binnenkort over langer verblijf van huurling

9 maart - 10:20
39

Feyenoord hoopt ook volgend seizoen te kunnen beschikken over Yankuba Minteh. De Rotterdammers gaan binnenkort praten met Newcastle United over een mogelijke nieuwe verhuurperiode. 

Dat heeft algemeen directeur Dennis te Kloese bevestigd tegenover het Algemeen Dagblad. Het gesprek met The Magpies, de broodheer van de Gambiaan, staat op korte termijn ingepland. "Newcastle United komt in april daarover praten."

Te Kloese is zeer te spreken over de ontwikkeling van de negentienjarige vleugelspeler, die tegen Almere City en PSV scoorde voor Feyenoord. "Maar hij wordt steeds beter. Zijn snelheid is ongelooflijk en hij is nog heel jong."

In het stuk van het AD komt ook oud-vleugelaanvaller Regi Blinker aan het woord over Minteh. Blinker is kritisch, maar dicht hem tegelijkertijd ook een grote toekomst toe. "Minteh is vaak onrustig aan de bal. Maar dat kan aan zijn leeftijd liggen. Als hij aan de bal is, is hij bijna altijd dreigend. Hij heeft het dus zeker in zich. Als hij meer ervaring krijgt, zal hij het vaker laten zien. En als dat gebeurt, heeft Minteh potentieel voor de top."

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!