Mourinho staat te trappelen: 'Zou morgen weer werken als dat mogelijk was'

Mourinho staat te trappelen: 'Zou morgen weer werken als dat mogelijk was'

9 maart - 21:10
28

José Mourinho staat te popelen om weer als trainer aan de slag te gaan. Na zijn ontslag bij AS Roma wacht de Portugees momenteel tot 'de juiste kans' voorbij komt.

Mourinho werd in januari ontslagen, halverwege zijn derde seizoen in Rome. Ondanks het behalen van twee Europese finales en zijn populariteit bij de achterban, stopte het avontuur bij AS Roma voor de Portugees vroegtijdig. "Roma was geweldig omdat we in twee jaar twee Europese finales hebben gespeeld. Dat is moeilijk bij een club die dat nooit eerder deed. Nu moet ik wachten op de juiste kans. Ik zou morgen weer gaan werken als het mogelijk was, maar ik wil niet de verkeerde beslissing nemen", zegt Mourinho tegen Sky Sports.

De Portugese tacticus genoot in Saudi-Arabië van een druk weekend. Hij was aanwezig bij de bokswedstrijd van Anthony Joshua en stond zaterdag op de baan bij de Formule 1-race. Een toekomst in Saudi-Arabië sloot Mourinho eerder al niet uit. Ook zei hij ooit het voetbal in de Verenigde Staten te willen helpen ontwikkelen en stak hij zijn ambities om bondscoach te worden van Portugal niet onder stoelen of banken. "Ik wil in ieder geval weer trainen. Ik hoop dat ik snel weer in de dug-out zit", besluit hij.