'Liverpool en City zitten beide achter Wolves-uitblinker van 70 miljoen aan'

'Liverpool en City zitten beide achter Wolves-uitblinker van 70 miljoen aan'

10 maart - 12:53
15

Liverpool en Manchester City kruisen zondag de degens in de Premier League, maar ook buiten het veld lijken ze de strijd met elkaar aan te gaan. De Engelse grootmachten zijn zeer geïnteresseerd in Wolverhampton Wanderers-aanvaller Pedro Neto, meldt The Telegraph.

Neto is bezig aan zijn vijfde jaar op Molineux, nadat hij in 2019 overkwam van Braga. Dit seizoen scoorde hij vier keer en gaf hij elf assists in 23 officiële duels. Daarmee heeft de 24-jarige Portugees zich in de kijker gespeeld bij Liverpool en Manchester City, die hem volgens The Telegraph serieus in de gaten houden. Wolves hanteert een prijskaartje van meer dan zeventig miljoen euro.

Wedden

Meer odds

Liverpool haalde in 2020 al Diogo Jota op bij Wolverhampton, maar de wijzigingen die de club op technisch vlak ondergaat compliceren een snelle deal. City deed zelfs vorig seizoen nog zaken met Wolves, toen Matheus Nunes werd overgenomen. The Citizens hebben overigens ook de pijlen gericht op Lucas Paquetá. De Braziliaan van West Ham United is een doelwit als Bernardo Silva vertrekt.

Liverpool en Manchester City strijden zondag om de koppositie in de Premier League. De aftrap op Anfield is om 16.45 uur.

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!