PSV-perspectief tegen Dortmund ingeschat: 'De kans dat ze winnen is 60/40'

PSV-perspectief tegen Dortmund ingeschat: 'De kans dat ze winnen is 60/40'

11 maart - 15:48 Laatste update: 15:57
132

Willy en René van de Kerkhof geven PSV een goede kans om de kwartfinales van de Champions League te halen. De Eindhovenaren spelen woensdag, na een 1-1 gelijkspel in het Phillips Stadion, de return tegen Borussia Dortmund.

"Het wordt een heet potje, daar in Duitsland", stelt René van de Kerkhof in gesprek met Omroep Brabant. PSV won zijn generale repetitie afgelopen vrijdag nipt van Go Ahead Eagles (0-1). "Ik denk dat PSV, ondanks de mindere wedstrijd van vrijdag, toch wel kans maakt om daar te winnen. Ik vind Dortmund een goede ploeg, maar PSV is niet minder. Ik houd de kans dat PSV daar gaat winnen op 60/40."

René van de Kerkhof krijgt bijval van zijn broer. "PSV gaat met 2-1 winnen, in de reguliere speeltijd", voorspelt Willy van de Kerkhof. "We hebben een goede ploeg, we hebben gewoon heel veel kans. Als iedereen fit is, gaan we daar winnen. Maar zenuwslopend gaat het zeker worden."

PSV en Dortmund trappen woensdag om 21.00 uur af. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de laatste acht van de Champions League.