Perez knipoogt naar Eredivisie-sensatie: 'Kan wel een rol spelen bij Ajax...'

Perez knipoogt naar Eredivisie-sensatie: 'Kan wel een rol spelen bij Ajax...'

18 maart - 13:30
28

Eredivisie-clubs die vaak op de helft van de tegenstander spelen, moeten deze zomer voor Anis Hadj Moussa gaan. Dat stelt Kenneth Perez. De ESPN-analist raakte afgelopen weekend tijdens Vitesse - Almere City FC nog meer overtuigd van de rechtsbuiten.

Hadj Moussa (22) bepaalde de eindstand in Arnhem op 1-1 en groeide nog bijna uit tot matchwinner. "Het is ongelooflijk, echt genieten", zegt Perez bij Dit Was Het Weekend over de Frans-Algerijnse aanvaller, die door Vitesse wordt gehuurd van Patro Eisden uit Belgë.

Wedden

Meer odds

"Hoe hij mensen op de vierkante meter wegspeelt... Als hij in een ploeg terechtkomt die vooral op de helft van de tegenstander speelt, heb je goud in handen. Hij maakt zijn tegenstander helemaal gek." Wel ziet de Deen nog een verbeterpunt. "Ik ben nog niet overtuigd of hij ook zonder bal goed is."

Perez vervolgt met een knipoog: "Ik denk dat hij wel een rol kan vervullen in de wederopbouw van Ajax. Nee, het is natuurlijk een gok. Maar zo'n circusspeler zie je niet vaak. Hij is méér dan een circusspeler. Het zijn niet alleen maar overstapjes, maar hij kan ook echt effectief zijn."

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over de uitschakeling van PSV & Ajax en de eerste dag van Alex Kroes!