'Wereld ligt aan voeten van Gudmundsson (ex-AZ): interesse van 3 topclubs'

'Wereld ligt aan voeten van Gudmundsson (ex-AZ): interesse van 3 topclubs'

19 maart - 10:48 Laatste update: 11:08
43

Albert Gudmundsson prijkt dinsdag op de voorpaginga van La Gazzetta dello Sport, dat weet dat er zowel Italiaanse als Engelse interesse voor hem is. De voormalig AZ-aanvaller staat in de belangstelling van Internazionale, Juventus en Tottenham Hotspur

De inmiddels 26-jarige Gudmundsson liet AZ in de zomer van 2022 achter zich. De IJslander tekende in de Serie A, bij Genoa. Daar gooit hij vooral dit seizoen behoorlijk hoge ogen. Gudmundsson maakte in 27 competitiewedstrijden al tien doelpunten. 

Juventus toonde onlangs al interesse in hem. Daar zijn nu Spurs en Inter bijgekomen. Laatstgenoemde club zou zelfs al gesprekken hebben geopend met de entourage van Gudmundsson, die bij Genoa nog een contract heeft tot medio 2027. De huidige nummer twaalf van Italië verlangt om en nabij de 30 miljoen euro voor de IJslander, die in het verleden ook nog voor PSV uitkwam. 

De 35-voudig international speelde in totaal 83 Eredivisie-wedstrijden, en ook 67 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Waar zijn persoonlijke voorkeur ligt wat betreft een nieuwe stap, is niet duidelijk. Hij liet zich al wel uit over de interesse van Juve in zowel hem als voormalig AZ-ploeggenoot Teun Koopmeiners.

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over de uitschakeling van PSV & Ajax en de eerste dag van Alex Kroes!!