Gaaei onthult twee teamgenoten die hem het meest hielpen in zware tijd bij Ajax

Gaaei onthult twee teamgenoten die hem het meest hielpen in zware tijd bij Ajax

19 maart - 23:05
19

Anton Gaaei kreeg vanuit twee specifieke spelers erg veel steun in de moeilijke tijd die hij had bij Ajax. In gesprek met de clubkanalen vertelt de Deen dat Sivert Mannsverk en Jordan Henderson hem erg goed hielpen.

"Sivert Mannsverk was één van de spelers die gelijk naar me toekwam", vertelt Gaaei aan AjaxTV over de dramatische wedstrijd tegen AZ. "Hij liet samen met wat andere jongens weten dat ze er voor mij waren. Dat was heel aardig van die jongens, maar vooral met Mannsverk praat ik erg veel." De Noorse Mannsverk ging zelf ook door een zware tijd vanwege zijn lange blessure.

Ook routinier Henderson was een grote steun voor Gaaei. De middenvelder kwam pas in de winterstop, maar hij stak de kwakkelende Deen gelijk een hart onder de riem. "Hij zei dat ik een goede speler ben, maar dat ik mijn zelfvertrouwen terug moet vinden. Het gaat allemaal om zelfvertrouwen en dat is wat ik nu nodig heb. Ik moet blijven lachen en niet opgeven. Ik ben blij dat mensen om mij heen en bij de club mij veel steun bieden."

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over de uitschakeling van PSV & Ajax en de eerste dag van Alex Kroes!!