'VVV wil profiteren van ontslag in de Eredivisie en stevent af op snel akkoord'

'VVV wil profiteren van ontslag in de Eredivisie en stevent af op snel akkoord'

24 maart - 18:37
40

John Lammers lijkt enkele maanden na zijn ontslag bij Heracles Almelo terug te keren als trainer in het betaald voetbal. VVV-Venlo maakt namelijk serieus werk van de komst van de clubloze trainer, zo meldt De Limburger.

Rick Kruys, de huidige hoofdtrainer van VVV, trekt de deur na dit seizoen achter zich dicht in Venlo. De geboren Utrechter hoopt uiteindelijk op een mooie stap omhoog. Daardoor moet VVV op zoek naar een nieuwe coach. Alles wijst er op dit moment op dat Lammers dat gaat worden, zo klinkt het. De Limburgers zijn al in gesprek met de zestigjarige Tilburger, die in zijn spelersloopbaan ook even uitkwam voor VVV. De nummer elf van de Keuken Kampioen Divisie hoopt snel een akkoord te bereiken.

Lammers werd in december op straat gezet door Heracles. Vorig seizoen leidde hij de Almeloërs nog naar promotie en het kampioenschap. Na een teleurstellende reeks besloot Heracles uiteindelijk afscheid te nemen van Lammers. Sinds het vertrek van de oefenmeester gaat het op sportief vlak overigens niet veel beter bij Heracles: de club staat na de exit van Lammers nog altijd veertiende op de ranglijst.