'PSV vreesde begin dit seizoen voor snel vertrek van zomeraanwinst'

'PSV vreesde begin dit seizoen voor snel vertrek van zomeraanwinst'

29 maart - 12:15
47

PSV heeft zich aan het begin van dit seizoen zorgen gemaakt om een snelle exit van Noa Lang. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De vleugelaanvaller begon stormachtig aan zijn periode in Eindhoven, waar men al snel begon te vrezen voor verregaande interesse van andere clubs. 

Dat PSV met Lang, die overkwam van Club Brugge, een directe versterking in huis haalde, werd al snel duidelijk. De dribbelaar maakte in de strijd om de Johan Cruijff Schaal het enige doelpunt, en boezemde ook menig Eredivisie-verdediger angst in met fraaie acties. 'In het begin van dit seizoen speelde de aanvaller een paar keer de pannen van het dak en was er vrees dat zijn verblijf misschien maar een jaar zou duren', tekent het ED op. 

Lang tekende bij PSV een contract tot medio 2028. Naarmate het seizoen vorderde kreeg hij steeds vaker last van blessures. Diezelfde fysieke problemen houden hem nu al een periode aan de kant. Om die reden is bij PSV de vrees voor een vroegtijdig vertrek al behoorlijk geslonken. Een zomerse transfer is dan ook 'naar de achtergrond verdwenen', zo is te lezen.