Verweij spot opvallende naam in ArenA: 'Meer belangstelling dan van PSV alleen'

Verweij spot opvallende naam in ArenA: 'Meer belangstelling dan van PSV alleen'

5 april - 23:50 Laatste update: 6 april - 10:17
53

Couhaib Driouech was donderdagavond aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd tussen Ajax en Go Ahead Eagles. De aanvaller van Excelsior werd in een skybox in de Johan Cruijff ArenA gesignaleerd door Mike Verweij, zo stelt laatstgenoemde in Kick-Off, de podcast van De Telegraaf.

"Dat zegt waarschijnlijk dat er meer belangstelling is dan van PSV alleen", antwoordt Verweij op de vraag wat de aanwezigheid van Driouech betekent. "PSV was heel ver met hem, er werd zelfs al gemeld dat ze rond waren, maar dat ging toen niet door omdat Excelsior de poot stijf hield."

Of ook Ajax in de markt is voor Driouech, is niet duidelijk. "Hij is in ieder geval door iemand uitgenodigd, want hij zat daar in de skybox. Ik denk dat je niet zomaar een wedstrijdje van Ajax voor je plezier gaat kijken op dit moment", stelt Verweij.

Driouech had in de winterse transferperiode de hoofdrol in een felle transferstrijd tussen PSV en Feyenoord, maar uiteindelijk bleef de buitenspeler in Kralingen. Met Ajax zou er wederom een traditionele topclub in de markt zijn voor Driouech, indien Ajax daadwerkelijk interesse heeft in zijn diensten. Eerder deze week speelde Driouech met Excelsior tegen PSV, maar moest hij al vroeg in de wedstrijd afhaken met een blessure. Mogelijk ligt hij er de rest van het seizoen uit.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal: