'Groot nieuws uit Eindhoven: PSV wil Feyenoord beroven van wekelijkse uitblinker'

'Groot nieuws uit Eindhoven: PSV wil Feyenoord beroven van wekelijkse uitblinker'

8 april - 14:32 Laatste update: 19:45
440

Groot nieuws uit Eindhoven: PSV heeft zijn pijlen gericht op Timon Wellenreuther. De Feyenoorder is in beeld als eerste doelman bij de Eindhovenaren. Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad

Bij PSV wordt er rekening gehouden met een vertrek tweede doelman Joël Drommel, terwijl Boy Waterman zijn handschoenen mogelijk aan de wilgen hangt. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat Walter Benitez mogelijk ook de deur achter zich dichttrekt bij PSV. De Argentijn draait een goed seizoen en lijkt het ijzer te willen smeden als het heet is. PSV moet zodoende op zoek naar één of meerdere doelmannen en Wellenreuther zou een van de gegadigden zijn. 

Er wordt benadrukt dat er momenteel niks concreets speelt rondom de Duitse sluitpost. In het verleden is er over en weer geïnformeerd. Bovendien is Wellenreuther in trek. Vier buitenlandse clubs zouden de doelman een aanbieding hebben gedaan. Het gaat om twee clubs uit de Bundesliga, één uit de Serie A en één uit de Ligue 1. Zo concreet is PSV nog niet geweest. Wellenreuther heeft nog een contract tot medio 2025 bij Feyenoord.

Naast Wellenreuther is ook Etiënne Vaessen in beeld bij de Eindhovenaren. Bij de berichtgeving rondom de RKC-doelman is echter nooit vermeld dat hij in beeld is als eerste doelman. Bij een vertrek van Benitez kan daar mogelijk verandering in komen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)

PSV laat Benitez niet zonder slag of stoot vertrekken. De Eindhovenaren zouden namelijk een flink bedrag voor de Argentijn willen ontvangen. ‘Een vergoeding van pakweg vijf miljoen euro is volgens ingewijden onvoldoende’, klinkt het. Benítez heeft nog een contract voor twee jaar bij de Eindhovenaren.