Van Hanegem duidelijk bij PSV: 'Hele normale speler, ze maken hem Onze–Lieve–Heer'

Van Hanegem duidelijk bij PSV: 'Hele normale speler, ze maken hem Onze–Lieve–Heer'

8 april - 23:49
125

Willem van Hanegem vindt Joey Veerman niet meer dan een 'hele normale speler'. De Kromme vindt dat de middenvelder van PSV te veel geprezen wordt, zo vertelt hij aan tafel bij Rondo. 

Bij Rondo, waar Van Hanegem maandagavond te gast is, komt Veerman ter sprake. De Kromme stelt eerst nog dat de Oranje-international 'een aardige speler' is, maar is daarna kritischer. "Mensen maken hem Onze–Lieve–Heer. Dan denk ik: kom op, doe gewoon normaal, joh. Hij is een hele normale speler, meer niet."

Wedden

Meer odds

Van Hanegem zegt ook overeenkomsten te zien tussen Veerman en Teun Koopmeiners. "Hij is fysiek niet zo sterk. Die jongen die bij Atalanta speelt (Koopmeiners, red.) speelde ook altijd tegen zijn laatste linie aan."

De Kromme zou Veerman een stap naar de Serie A echter niet aanraden. "Als hij naar Italië gaat en hij speelt zoals hier... Dan denk ik dat ze zeggen: Luister nou, zo spelen wij hier niet op het middenveld." Tafelgenoot Rafael van der Vaart denkt anders over de zaak. De oud-middenvelder stelt dat Veerman juist in Italië tot zijn recht zou komen.