Dolberg draagt belangrijke goal op aan bijzonder persoon: 'Deze is voor Monique'

Dolberg draagt belangrijke goal op aan bijzonder persoon: 'Deze is voor Monique'

16 april - 08:38 Laatste update: 08:43
40

Kasper Dolberg was met een vroeg doelpunt belangrijk in de zege van Anderlecht op Union Sint-Gillis (2-1). Zijn treffer droeg hij na afloop op aan een bijzonder persoon. Door de winst gaat de oud-Ajacied met zijn ploeg aan kop in België.

"Ik draag mijn goal op aan Monique, de receptioniste van Anderlecht", reageerde Dolberg na de wedstrijd in Het Nieuwsblad. "De sfeer in de kleedkamer was fantastisch. Het was hopen op een klein kansje en gelukkig konden we nog scoren. We speelden exact zoals we wilden. Ik ben heel trots op het team. Vooral omdat we er ook na die tegenslagen (de blessure van Hazard en de rode kaart voor Debast, red.) voor bleven gaan."

Anderlecht staat mede door de zege op Union Sint-Gillis op 38 punten, goed voor de koppositie. Union volgt met 35 punten. "Het is goed dat we op kop staan, dat is waar we willen staan. De leidersplaats is de best mogelijke positie. We zullen alleszins ons best doen om deze te behouden tot het einde van het seizoen. Toch wil ik het belang van deze overwinning niet onderschatten. Volgende week volgt er alweer een volgende wedstrijd."

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal met Willie Overtoom: