'Zidane voert druk op Ten Hag op: ex-coach Real hoopt op Manchester United'

'Zidane voert druk op Ten Hag op: ex-coach Real hoopt op Manchester United'

20 april - 09:15
47

De geruchten over de interesse van Bayern München in Zinedine Zidane werden al snel ontkracht, maar volgens L'Équipe maakt het geen verschil. De 51-jarige Fransman zou namelijk aan de slag willen bij Manchester United.

Zidane zit na twee zeer succesvolle periodes bij Real Madrid alweer bijna drie jaar thuis. Komende zomer wil de voormalig topvoetballer weer ergens instappen en de Premier League lijkt een mooie volgende uitdaging. Volgens L'Équipe had Zidane al zijn bedenkingen bij Bayern München en hoopt hij dat Manchester United voor hem aanklopt. 

Mochten The Mancunians gevoelig blijken voor de flirt van Zidane, dan is dat slecht nieuws voor Erik ten Hag. De Nederlandse manager staat al langer onder druk op Old Trafford, maar de nieuwe eigenaren hebben zich nog niet over zijn positie uitgelaten. Op dit moment wordt Ten Hag nog betrokken bij de planning voor volgend seizoen.

Overigens wordt de taal als obstakel gezien voor Zidane. De Fransman is de Engelse taal amper machtig, maar zou deze alsnog sneller onder de knie kunnen krijgen dan bijvoorbeeld Duits.