Slot krijgt zegen van Klopp: 'Als hij het wordt, vind ik dat een fijn idee'

Slot krijgt zegen van Klopp: 'Als hij het wordt, vind ik dat een fijn idee'

26 april - 13:19 Laatste update: 13:58
24

Jürgen Klopp heeft zich voor het eerst uitgelaten over de mogelijke entree van Arne Slot bij Liverpool. De huidige trainer van Feyenoord is hard op weg om de afzwaaiende manager op te volgen op Anfield.

In aanloop naar de wedstrijd tegen West Ham United wordt Klopp gevraagd naar zijn waarschijnlijke opvolger. "Als hij het wordt, vind ik dat een fijn idee", zegt de Duitser op de persconferentie. "Ik geniet van hoe zijn team voetbalt en van wat ik hoor is het ook nog een heel fijne vent. Ik heb niet gelezen wat hij heeft gezegd, ik ben er niet bij betrokken, maar het klinkt allemaal erg goed. Het is de beste baan en de beste club ter wereld, met fantastische mensen."

Verder wilde Klopp weinig kwijt over de aanstaande aanstelling van Slot, die donderdagavond na het duel met Go Ahead Eagles (1-3) aangaf 'overtuigd' te zijn dat Feyenoord en Liverpool een akkoord bereiken. Een andere Nederlander was nog wel onderwerp van gesprek op het persmoment: kersverse vader Cody Gakpo, die terugkeert tegen West Ham. "Hij zegt dat alles goed gaat: goed met de moeder, met het jochie en met de vader, die terug op de training is."