Buitenspel: Dumfries geeft nieuwe wending aan persoonlijke rivaliteit met spandoek

Buitenspel: Dumfries geeft nieuwe wending aan persoonlijke rivaliteit met spandoek

28 april - 17:57 Laatste update: 20:12
27

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Dumfries neemt AC Milan-verdediger Hernández te grazen
Denzel Dumfries kon het niet laten om Theo Hernández te kakken te zetten op het kampioensfeest van Internazionale. Op verschillende foto's is te zien hoe Dumfries een spandoek toont aan de fans van Inter. Daarop is Dumfries te zien, die Hernández als een hond aan de lijn houdt. De oorspronkelijke afbeelding, waarop de hoofden van de verdedigers van Inter en AC Milan zijn geplakt, is afkomstig van de videogame Grand Theft Auto.

Wedden

Meer odds

Tekst gaat verder onder X-bericht

Dumfries en Hernández hebben inmiddels een aardige geschiedenis met elkaar. Zo hebben de twee het verschillende keren met elkaar aan de stok gekregen tijdens wedstrijden tussen Inter en Milan. In de kampioenswedstrijd van afgelopen maandag kregen beide spelers nog rood na een opstootje.

Binnenkort lijken Dumfries en Hernández elkaar weer tegen te komen. Op het EK staan Nederland en Frankrijk namelijk tegenover elkaar. Normaliter zijn de twee basisspeler bij hun land.