André Ooijer niet op lijstje PSV

André Ooijer niet op lijstje PSV

Gepubliceerd: woensdag 26 november 2008 om 10:54wo 26-11-2008 om 10:54

Ooijer (Blackburn Rovers) liet onlangs doorschemeren dat hij hoopt komende zomer terug te keren naar Nederland. PSV zou naast Feyenoord en AZ belangstellend zijn, maar Van Kraaij ontkent de interesse. Juhasz, verdediger van Anderlecht, komt volgens de technisch manager ook niet op het Eindhovense wensenlijstje voor.

Mark van Bommel is wel een target van PSV. De Eredivisionist ziet de Bayern München-middenvelder graag terugkeren. "Wij hebben onze interesse kenbaar gemaakt en zitten nu in de wachtkamer", aldus Van Kraaij.

"Mark weet hoe wij erover denken, dus het heeft geen zin nu iets te forceren", vervolgt hij in het dagblad. "Voor hetzelfde geld verlengt hij zijn aflopende contract bij Bayern München, want die club heeft laten weten geen speler te laten vertrekken." Van Bommel gaat half december met de Duitse club om de tafel.

Op een vertrek van Edison Mendez rekent PSV vooralsnog niet. "Als wij de geluiden moeten geloven dat hij weg wil, hadden wij daarop al twee jaar lang moeten anticiperen", zegt Van Kraaij. Marcel Meeuwis (Roda JC) werd dinsdag al genoemd als zijn potentiële opvolger.

Lees meer over:Blackburn Rovers

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws