Vlemmings begint interim-tijdperk met praatsessie

Vlemmings begint interim-tijdperk met praatsessie

Gepubliceerd: donderdag 15 januari 2009 om 15:17do 15-01-2009 om 15:17

Vrijdag moet Feyenoord in Friesland aantreden tegen SC Heerenveen. Van een voorbereiding is gezien de commotie in De Kuip nauwelijks sprake. Donderdag verschenen de spelers rond het middaguur op het trainingsveld. Een aantal toekijkende supporters kwam met flinke scheldkannonades, maar rustig bleef het verder wel.

Het is in Rotterdam de vraag wie Verbeeks opvolger wordt. Veel genoemde namen: Mario Been van NEC, Leo Beenhakker, bondscoach van Polen, en de werkloze Willem van Hanegem. Beenhakker liet vanuit Polen weten dat een dienstverband niet aan de orde is, maar hij wees het evenmin af. Van Hanegem solliciteerde in een uitzending van Radio 538 naar de rol van 'tussenpaus'. Hij wil graag een half jaar voor de groep staan, waarna een ander het overneemt.

Hoewel Feyenoord aanvankelijk mediastilte wenste op de dag na het afscheid van Verbeek, assistent Wim Jansen en technisch directeur Peter Bosz, zal Vlemmings donderdagmiddag toch met de pers praten. Ook aanvoerder Giovanni van Bronckhorst zal spreken, mede namens de spelersgroep.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws