Touzani hoopt nog dit seizoen van waarde te zijn

Touzani hoopt nog dit seizoen van waarde te zijn

Gepubliceerd: dinsdag 17 februari 2009 om 09:39di 17-02-2009 om 09:39

"Ik wilde vanavond minimaal een uur spelen", zo zei Touzani na afloop van het duel in gesprek met het AD. "Dat is gelukt. Ik ben er zo lang uitgeweest, dus honderd procent ben ik absoluut nog niet. Ik wil zo snel mogelijk weer spelen, maar het moet wel verantwoord zijn. Ik moet weer opbouwen, een keer een hele wedstrijd spelen. De enkel is nu een beetje stijf, maar dat is normaal."

In de vijf maanden dat Touzani langs de kant stond had hij het zwaar, heel zwaar. "Het was heel lastig. Ik heb gelukkig een lieve vrouw en een dochtertje van één jaar. Zij boden afleiding. Dat had ik echt nodig. Telkens werd ik teleurgesteld en moest ik weer onder het mes. Nu hoop ik dat ik bijna weer speelklaar ben. Dan kan ik de laatste weken van de competitie nog iets laten zien."

Booy neemt Touzani komend weekend nog niet op in zijn wedstrijdselectie. "Touzani is een diesel. Die ga ik niet opjagen. Hij is er bijna vijf maanden uit geweest. Dit is een eerste stap. Nee, zondag tegen FC Twente zit hij er nog niet bij. Hij moet eerst een hele wedstrijd spelen.

Lees meer over: Sparta Rotterdam

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws