Doelman Mulder ziet nog kansen voor Excelsior

Doelman Mulder ziet nog kansen voor Excelsior

Gepubliceerd: donderdag 5 maart 2009 om 15:45do 05-03-2009 om 15:45

De huurling van Feyenoord weer echter ook dat het duel van vrijdag niet makkelijk zal worden. "TOP Oss vecht toch voor de laatste kans om een periodetitel binnen te halen, dus die zullen er zeker alles aan doen om morgen van ons te winnen. Wij zijn echter voetballend beter, dus als we de juiste werklust tonen ben ik ervan overtuigd dat wij morgenavond als winnaar het veld afstappen", aldus de keeper op de website van de Kralingers.

Kijkend naar de ranglijst baalt Mulder wel. "Je weet dat VVV-Venlo nog punten gaat verspelen, maar als je dan zelf zo veel wedstrijden gelijkspeelt, is dat natuurlijk heel zonde. Het hoort echter bij ons leerproces. Ik denk dat we er wel sterker van geworden zijn en dat we nog goede resultaten gaan behalen. We spelen nog tegen RKC-Waalwijk en Cambuur Leeuwarden en we kunnen dus nog stijgen, naar de tweede of misschien zelfs eerste plaats. Je weet het maar nooit. Het is in elk geval belangrijk dat we zo hoog mogelijk gaan eindigen."

"We staan een punt achter Cambuur Leeuwarden en vier achter RKC Waalwijk. Die twee ploegen treffen we de komende weken allebei nog. Wij moeten nu gewoon van wedstrijd naar wedstrijd kijken en zorgen dat we blijven winnen. We moeten in elk geval honderd procent geven, dan ben ik ervan overtuigd dat we nog genoeg punten gaan halen", zo sluit Mulder af.

Lokhoff kijkt echter niet veel verder dan het behalen van de play-offs. "Wij willen graag bij de eerste vijf eindigen. In dat geval stap je toch een ronde later in de Jupiler Play-offs in. Ik ga er vanuit dat de spelers allemaal weten wat er op het spel staat en dat ze allemaal scherp aan de aftrap verschijnen."

De oefenmeester moet het in Oss nog stellen zonder de geblesseerde Iwan Redan en Michel van Gulderen. Eldridge Rojer en Mathijs Benard speelden afgelopen maandag weer mee met Jong Excelsior, maar zitten nog niet bij de wedstrijdselectie. René van Dieren keert wel weer terug in de basisformatie.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Erwin Mulder

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws