Verbeek: VVV presteert dit seizoen bovenmaats

Verbeek: "VVV presteert dit seizoen bovenmaats"

17-12-2009 15:51

Gertjan Verbeek, trainer van Heracles, heeft in de aanloop naar het duel dan ook lovende woorden over voor de Limburgers. "Venlo presteert met een redelijk vast team en speelwijze bovenmaats", zegt hij op de officiële website van zijn club. "Ze hebben meer zelfvertrouwen gekregen nadat ze na veel gelijke spelen ook een aantal duels hebben omgezet in winst. Mede daardoor hebben ze nu al twintig punten en dat is knap."

"VVV-Venlo laat het hele jaar al leuk voetbal zien. Keisuke Honda is een hele belangrijke speler voor ze, maar het is ook een heel hecht team. Ze werken hard en spelen herkenbaar. Jan van Dijk een beetje kennende zal hij ook hier proberen aan te vallen, het kan morgen heel interessant worden. Ik verwacht een redelijk open wedstrijd", aldus Verbeek.

De oefenmeester moet het vrijdag in Almelo doen zonder Peter Reekers. De verdediger kampt met gebitsproblemen en kan daardoor niet aantreden. Of Sebastiaan Steur op tijd fit is, is nog onduidelijk. Hij ondervindt hinder van een lichte hersenschudding.