Marcelo dolgelukkig met transfer naar PSV

Marcelo dolgelukkig met transfer naar PSV

05-07-2010 22:15

De 23-jarige Marcelo, die Wisla zo'n 2,5 miljoen euro oplevert, hoopt zich via PSV in het nationale elftal van Brazilië te spelen. "Ik ben erg blij omdat ik weet dat ik voor een goede club ga spelen. Ik hoop dat ik me op die manier de Braziliaanse selectie kan halen."

"Ik denk dat dit een goede transfer is voor mij", vervolgt Marcelo. "Voor mij is het een droom die uitkomt. Ik denk ook dat dit goed is voor Wisla Krakow omdat andere speler nu kunnen zien dat ze zich bij deze club in de kijker kunnen spelen. Ik denk dat ik een versterking ben voor PSV en ga daar alles voor doen. Ik probeer alles positief in te zien."

De 1.90 meter lange Braziliaan had ook nog een dankwoord over voor Wisla Krakow. "Ik wil iedereen bij de club en vooral ook de fans bedanken voor alle steun. Ik zal iedereen hier ontzettend gaan missen. Het waren twee perfecte jaren voor mij. Het eerste jaar zijn we kampioen geworden, het afgelopen seizoen werden we tweede. Ik zal deze club nooit vergeten."

Marcelo bevindt zich momenteel in Eindhoven om de laatste plooien over zijn transfer glad te strijken. Daarna tekent de mandekker, die de plaats inneemt van André Ooijer, een meerjarig contract bij de nummer drie van de Eredivisie.