Been: Gelijkspel zegt me niet zoveel

Been: "Gelijkspel zegt me niet zoveel"

Gepubliceerd: donderdag 15 juli 2010 om 11:10do 15-07-2010 om 11:10

"Het is teleurstellend en natuurlijk moeten we er gewoon een paar inschieten", zegt Been op het digitale thuis van de Rotterdamse club. "Maar verder zegt dit gelijkspel me niet zo veel. We zitten middenin een zware trainingsweek en zijn hier maar met een kleine groep. De jongens hebben vanochtend nog zwaar getraind en dat was vanavond terug te zien op het veld."

Bijkomend nadeel was dat Jon Dahl Tomasson, Luc Castagnos en Sekou Cissé om uiteenlopende redenen niet inzetbaar waren. Been had dus geen centrumspits tot zijn beschikking. Het huren van Fedor Smolov komt de trainer dan ook goed uit. "Zijn komst is heel positief. Hij heeft tijdens zijn kennismakingsperiode laten zien als nummer tien goed uit de voeten te kunnen, maar hij is zeker nu ook een serieuze optie als diepe spits. Met Smolov hebben we er een heel goede speler bij."

In Hoek was aanwinst Ruben Schaken de beste aanvaller op het veld. "Ruben was heel dreigend. Hij gaf een aantal uitstekende voorzetten die er door een echte spits zeker ingekopt waren." Daarnaast liep Ron Vlaar met de aanvoerdersband om op het veld. "Ron was hier aan toe en heeft het zelf afgedwongen. Hij vervult een goede rol in de kleedkamer en ik denk dat het aanvoerderschap belangrijk is voor zijn ontwikkeling."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws