Beerens: Ik concentreer me op Heerenveen

Beerens: "Ik concentreer me op Heerenveen"

Gepubliceerd: zondag 18 juli 2010 om 16:40zo 18-07-2010 om 16:40

"Het gaat inderdaad wel lekker", erkent Beerens op de website van zijn werkgever. En daarmee komen de transfergeruchten automatisch op gang. "Als je goed speelt komen de clubs vanzelf, maar daar ben ik totaal niet mee bezig. Ik concentreer me op Heerenveen. Daar sta ik ook nog drie jaar onder contract."

De rappe flankspeler ziet dan ook geen redenen om te vertrekken. Ook de komst van trainer Ron Jans draagt daar een steentje aan bij. "Ja, dat denk ik wel. Hij weet wat hij wil, hij is eerlijk en dat vind ik prettig. Ook al kan dat soms hard aanvoelen. Er is meer rust in het team gekomen. Ik speel hier met plezier, dit is een leuke groep."

Waar Beerens nu vooral zelf tot scoren komt, daar moet hij straks ook belangrijk worden in de samenwerking met Bas Dost. De van Heracles Almelo overgekomen centrumspits is nagenoeg hersteld van zijn liesklachten. "Hij is een fantastische spits, niet voor niets wilde Heerenveen hem graag hebben. Ik ben benieuwd naar onze samenwerking", zo kijkt de topscorer verheugd vooruit.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws