Spartak lijkt nieuwe opponent Ajax

24-02-2011 22:00

Dankzij een 2-3 overwinning uit de heenwedstrijd begon Spartak Moskou als torenhoog favoriet aan de return tegen FC Basel. De bezoekers uit Zwitserland hadden zich echter nog niet neergelegd bij uitschakeling en toonden na een kwartier spelen dat die intentie een juiste was. Scott Chipperfield bezorgde Basel een voorsprong.

In de resterende 75 minuten ging Basel op jacht naar de tweede treffer, waardoor de volgende ronde alsnog bereikt zou kunnen worden. De Zwitsers slaagden er echter niet in om de 0-2 op het scorebord te krijgen. Vlak voor tijd vervloog het laatste sprankje hoop zelfs definitief.

Aiden McGeady zorgde na 91 minuten voor de gelijkmaker en verzekerde Spartak daarmee van deelname aan de achtste finales.