NEC'er Goossens: 'Het moet soms beter'

NEC'er Goossens: 'Het moet soms beter'

Gepubliceerd: zaterdag 12 maart 2011 om 13:35za 12-03-2011 om 13:35

"Het was en is voor mij belangrijk om zoveel mogelijk wedstrijden te spelen en om in die wedstrijden belangrijk te zijn voor het team", zegt Goossens op de website van NEC. "Een persoonlijke doelstelling was om stabieler te worden. Ik wil elke wedstrijd in elk geval een voldoende halen en als het kan iets extra's brengen."

Soms kan het volgens Goossens beter. "Afgelopen zaterdag tegen ADO Den Haag was zo'n voorbeeld. Dan probeer ik echt wel een behoorlijk niveau te halen, maar het was onvoldoende. Het is dan lastig om dit te kantelen. Als zoiets gebeurt dan moet ik in elk geval hard blijven werken en er dan op hopen dat je kwaliteit naar boven komt om alsnog meer te kunnen brengen."

NEC heeft een relatief jonge selectie, wat volgens Goossens voor- en nadelen heeft. "Het is een voordeel als je bedenkt dat er veel rek zit in een jonge ploeg, de spelers kunnen nog veel leren. Met een jonge groep spelers zit je in een bepaald proces waarin je samen kunt groeien. Het nadeel ervan is wisselvalligheid. Dat zie je aan het aantal punten wat we hebben. Met wat meer ervaring in het team hadden we misschien een paar wedstrijden meer gewonnen."

Lees meer over: John Goossens

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws