Welbeck krijgt kans bij Manchester United

Welbeck krijgt kans bij Manchester United

Gepubliceerd: zondag 19 juni 2011 om 15:24zo 19-06-2011 om 15:24

Ook Alex Ferguson zag dat Welbeck een sterke indruk maakte in dienst van The Black Cats en is daarom niet van plan de spits direct weer te verhuren. De Engelse jeugdinternational zal de voorbereiding sowieso meemaken bij Manchester United, waarna wordt besloten of hij definitief bij de selectie blijft.

De twintigjarige Welbeck zelf heeft alle vertrouwen in zijn slagingskansen bij Man Utd. "De manager heeft me beloofd dat ik echt kansen ga krijgen en hopelijk pak ik die zodat ik me hier verder kan ontwikkelen. Er komt altijd een punt dat je een besluit moet nemen over je toekomst, maar ik ben pas twintig en en kijk uit naar de kans die ik krijg."

De periode bij Sunderland heeft Welbeck, die al op zijn zeventiende debuteerde voor Manchester United, goed gedaan. "Ik heb daar erg veel geleerd, dat was me bij Man Utd niet gelukt als ik op de bank zat. Ik heb met topspitsen als Darren Bent en Asamoah Gyan gewerkt. Ik heb veel Darren geleerd, ook op de training. Ook van Asamoah heb ik veel geleerd en dat neem ik allemaal mee in mijn leerproces."

Het nieuws dat Welbeck voorlopig dus bij Manchester United blijft is slechts nieuws voor Sunderland. De club wilde graag door met de jongeling en sloot zelfs niet uit dat hij definitief overgenomen zou worden. Dat zit er voorlopig dus echter nog niet in.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws